Xbox Game Pass'ten FIFA 23 kaldırıldı mı?

Mesela Yani

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, oyun kaldırıldı mı? Açıyorum ama oyuna erişiminiz yok diyor. Live Editor ile de denedim, olmuyor.

Ee live editorden de mi oynayamıyoruz? Yok mu bir yolu Allahın belası FC 24'ü mü indireceğiz illa düzelmemiş buglı, sürekli takılmalara sebep olan oyuna mı kaldık yani
Bu arada kaldırılma sebebi oyunu direkt rafa kaldırmışlar satışı falan yokmuş.

Bana göre 23 bu oyunun zirvesidir. Bundan sonra inşallah batarda akılları başlarına gelir EA gibi leş bir firmanın tek oynanan oyunu FIFA idi onunda içine ettiler sonunda helal olsun.

Oynadigim ilk FIFA oyunu 23'tü gayet güzel geliyordu PES 21'den sonra. Zaten kıçı kırık buglı EA FC 24 bir süre sonra bayıyor.

Bu arada kaldırılma sebebi oyunu direkt rafa kaldırmışlar satışı falan yokmuş.

Oynadigim ilk FIFA oyunu 23'tü gayet güzel geliyordu PES 21'den sonra. Zaten kıçı kırık buglı EA FC 24 bir süre sonra bayıyor.
17'den beri oynuyorum FIFA'yı 23 bu oyunun zirvesiydi kimse benim bu fikrimi değiştiremez ama eminim ki benimle bu fikirde olan çok kişi vardır. 25 desen buglı. Kalecilerin refleksleri çok saçma şekilde hızlı. 59'luk kaleciye yeşil güçlü şut atıyorum pat diye uzanıyor. Gerçek hayatta öyle kurtarışı yok kalecinin ama oyunda yaptığına bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı