K kevkeb Decapat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 RAM 16 GB RAM SSD veya HDD modeli 1 TB Ekran kartı AMD Radeon R7 240 İşlemci Intel i7 4770 Merhaba, bana Game Pass'te oynayabileceğim FPS tarzı eğlenceli oyunlar önerebilir misiniz? Çok fazla yer kaplamasınıda istemiyorum, şu anda neler var tam bilmiyorum. Biriniz yardımcı olabilir mi?
Merhaba, bana Game Pass'te oynayabileceğim FPS tarzı eğlenceli oyunlar önerebilir misiniz? Çok fazla yer kaplamasınıda istemiyorum, şu anda neler var tam bilmiyorum. Biriniz yardımcı olabilir mi?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.152 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 6 Nisan 2024 #2 Doom Eternal High on Life Battlefield oyunları Crysis Serisi Dishonered serisi Farcry 5 -6 Rage 2 Shadow Warrior 3 Titanfall 2 Wolfenstein Serisi
Doom Eternal High on Life Battlefield oyunları Crysis Serisi Dishonered serisi Farcry 5 -6 Rage 2 Shadow Warrior 3 Titanfall 2 Wolfenstein Serisi
K kevkeb Decapat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #3 CS Relboron dedi: Doom Eternal. High on Life. Battlefield oyunları. Crysis serisi. Dishonered serisi. Far Cry 5 -6 Rage 2 Shadow Warrior 3 Titanfall 2 Wolfenstein serisi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim daha bulan arkadaş varsa yazabilir.
CS Relboron dedi: Doom Eternal. High on Life. Battlefield oyunları. Crysis serisi. Dishonered serisi. Far Cry 5 -6 Rage 2 Shadow Warrior 3 Titanfall 2 Wolfenstein serisi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim daha bulan arkadaş varsa yazabilir.