5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 19 Haziran 2023 #11 trurebellion dedi: Anladım peki olaylar birbiri ile bağlantılı mı diğer oyunlar ile? Genişletmek için tıkla... Bağlantılı değil. İstediğin oyunla başlayabilirsin.
trurebellion dedi: Anladım peki olaylar birbiri ile bağlantılı mı diğer oyunlar ile? Genişletmek için tıkla... Bağlantılı değil. İstediğin oyunla başlayabilirsin.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #12 trurebellion dedi: Merhaba, uzun süredir LoL dışında oyun oynamıyorum, Game Pass aboneliği aldım 1 aylığına. Ne tavsiye edersiniz acaba? (daha önce pek MOBA dışında oyun oynadığım sağılmaz) Genişletmek için tıkla... SnowRunner.
trurebellion dedi: Merhaba, uzun süredir LoL dışında oyun oynamıyorum, Game Pass aboneliği aldım 1 aylığına. Ne tavsiye edersiniz acaba? (daha önce pek MOBA dışında oyun oynadığım sağılmaz) Genişletmek için tıkla... SnowRunner.