Game Pass'ten oyun tavsiyesi

ahmtgny

Kilopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB
Ekran kartı
Rtx 4070 Tİ
İşlemci
İntel Core Ultra 9
Merhaba. Uzun yıllar sonra Single Player oyunlara başlamak istedim normalde sevmem hep Online oyun oynarım ve az önce Xbox Game Pass aldım. Sizce ilk olarak hangi oyuna başlamalıyım. Neredeyse hiçbir Single Player oyunu oynamamışımdır. İlk tercih ettiğiniz oyundan son oyuna sıralama şeklinde yapabilirseniz bende bir sürü oyun önerisi almış olurum teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Single Player oyun oynamayan birine şundan başla demesi biraz zor. Neden sevmediğini biraz anlatsan iyi olur. Çünkü günümüz oyunları minimum 15-20 saat arası sürüyor ki çoğu 30s+ tavsiye verelim derken hiç oynayamamana sebep olabiliriz. Genel bir tavsiye lazımsa Online oyun oynamayı seven bir oyuncu olarak FPS türünü seviyorsundur. Call of Duty serisinden bir oyunla başlayabilirsin.

Single Player oyun oynamayan birine şundan başla demesi biraz zor. Neden sevmediğini biraz anlatsan iyi olur. Çünkü günümüz oyunları minimum 15-20 saat arası sürüyor ki çoğu 30s+ tavsiye verelim derken hiç oynayamamana sebep olabiliriz. Genel bir tavsiye lazımsa Online oyun oynamayı seven bir oyuncu olarak FPS türünü seviyorsundur. Call of Duty serisinden bir oyunla başlayabilirsin.

Single Player oynamadım derken aslında yakın zamanda oynamadım demek istedim. Tüm CoD serisinin hikayesini bitirdim bfleri bitirdim. En son GTA 5'i bitirmişimdir. Öyle söyleyeyim ki onun da sonuna gelmedim. Single Player oyunlar hemen başlar başlamaz sarsın istiyorum hiç şans vermiyorum 1 saat falan tahammülüm olmuyordu fakat o zamanlar çok yoğun ve yorgun biriydim. Şu an da Amerika'ya taşındım ve daha relax kendime daha çok zaman ayıracağım bir hayatım oldu. Boş zamanlarım da fazla olduğu için evde olduğum zamanlar güzel vakit geçirebileceğim oyunlar arıyorum. Bir kıstasım yok her türlü oyun tavsiyesine açığım.

Hocam?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı