Game Pass'ten Rematch indirilemiyor

sado001

Centipat
Daha fazla  
Xbox Game Pass'den Rematch aldım indirmeye çalıştığımda %99a kadar iniyor ancak ondan sonra 0x80073cfb hatası verip inmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Store hesabını ile Xbox'taki hesabınız aynı mı?

Videodaki tüm her şeyi sorunsuz olarak yaptım ama hala sorunum çözülmedi aynı hata.

Videoyu tam izlemedim ama eğer denemediyseniz Xbox ve Microsoft Store'u ayarlardan sıfırlayıp onarın. Hesaplarınıza baştan girin. VPN, DNS vs. varsa kapatın. Sıkıntılı platform. Ben değil ama arkadaşlarım çok sıkıntı çekiyordu. Bir de son çare farklı bir internetle deneyin.

Geçmiş olsun. Bir sürü kişi x, y, z hatalarıyla karşılaşıp indirmeleri böyle buhar oluyor. Silip tekrar indirmeyi dene. MS desteğiyle iletişime geç.

Geçmiş olsun. Bir sürü kişi X, Y, Z hatalarıyla karşılaşıp indirmeleri böyle buhar oluyor. Silip tekrar indirmeyi dene. Ms desteğiyle iletişime geç.

İkisini de denedim ms desteğiyle bir türlü iletişime geçemedim yoğunluk e postası attılar hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…