Scott_de Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Dostlar selam, Tek kişilik güzel kaliteli hikaye oyunlarını biliyorsanız yazar mısınız?
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 10 Haziran 2024 #2 Scott_de dedi: Dostlar selam, Tek kişilik güzel kaliteli hikaye oyunlarını biliyorsanız yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tomb Raider serisi oynayabilirsiniz. Farcry 5 ve 6 da oynanabilir.
Scott_de dedi: Dostlar selam, Tek kişilik güzel kaliteli hikaye oyunlarını biliyorsanız yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tomb Raider serisi oynayabilirsiniz. Farcry 5 ve 6 da oynanabilir.
Scott_de Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 Türkçe yamalarını indirmek için hangi siteye bakmalıyım bazıları virüslü olabiliyor virüslü olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Arıcan dedi: Tomb Raider serisi oynayabilirsiniz. Far Cry 5 ve 6 da oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu arada.
Türkçe yamalarını indirmek için hangi siteye bakmalıyım bazıları virüslü olabiliyor virüslü olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Arıcan dedi: Tomb Raider serisi oynayabilirsiniz. Far Cry 5 ve 6 da oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu arada.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 10 Haziran 2024 #4 Scott_de dedi: Türkçe yamalarını indirmek için hangi siteye bakmalıyım bazıları virüslü olabiliyor virüslü olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla... Xbox'tan olan oyunlara yama ya çok zor ya hiçbir şekilde yapılamıyor. Sırf bu yüzden Tomb raider serisini İngilizce oynamak zorunda kaldım.
Scott_de dedi: Türkçe yamalarını indirmek için hangi siteye bakmalıyım bazıları virüslü olabiliyor virüslü olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla... Xbox'tan olan oyunlara yama ya çok zor ya hiçbir şekilde yapılamıyor. Sırf bu yüzden Tomb raider serisini İngilizce oynamak zorunda kaldım.
TrolMan Kilopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 263 10 Haziran 2024 #5 Ben şu an Persona 3 ve Mass Effect oynuyorum. Oynamadıysan bakabilirsin.