Game Plus deneyimim

Pergi

Hectopat
Daha fazla  
Bu internette çokça dolaşan Game Plus yani "uzaktan internet kafe" mantıklı sistemi denedim bugün. İlk 3 ay indirimli geldiği için gidecekse tek seferde gitsin diyerek 150TL'ye aldım üç aylık üyelik. Arkadaşlar sakın yeltenmeyin, eğer evinizdeki internet bu sistemi inceleyip YouTube'a yükleyen patron çocukları gibi değilse piksel piksel oynarsınız. Yemin ediyorum her tarafı internetim yavaşlayınca birisi Wi-Fi'dan video açınca gökkuşağına dönüşüyor. Iğrenç bir şey. Ayarlardan biraz kurcaladık, düzeldi gibi ama bana verdiğin 60FPS'yi ben kendi bilgisayarımda da alıyordum. Ne gerek vardı? Bir de her oyunu desteklemiyor. Kütüphanemde olan dandik oyunları açamıyorum. Bunu git kendi bilgisayarında aç diyor bana resmen. Yüksek sistem gerektiren oyunlar elinizde varsa, internetiniz tanıtım videolarını yapan godamanlar gibi iyi ise, ekranınız da güzel ise sorunsuz çalışacağına inanıyorum ama bende sökmedi. Şimdi üyeliği ne yapayim bilmiyorum. Neyse kolay gelsin.

Önce basic hesap ile internetinizi deneyimleseydiniz keşke. 150 TL boşa gitmesi üzücü olmuş.

GeForce NOW yerine boosteroid, Shadow Boost gibi Cloud PC servislerini almak daha mantıklı bence.
Oyun desteklememek gibi bir dert olmuyor ve GeForce kütüphanesi gerçekten çok kötü.

GeForce NOW yerine boosteroid, Shadow Boost gibi Cloud PC servislerini almak daha mantıklı bence.
Oyun desteklememek gibi bir dert olmuyor ve GeForce kütüphanesi gerçekten çok kötü.
Türkiye'de serverları olsa ve fiyatları da biraz daha uygun olsa kesinlikle onları alırdım. Ama şu an GFN'den başka bir çarem yok...

Zaten internetinizin iyi olması gerekiyor, buna bağlı olarak YouTube'da tanıtımı yapan kişilerin interneti de iyi.
Satın almadan önce ücretsiz üyelikle deneseydiniz iyi olurdu.
Önce basic hesap ile internetinizi deneyimleseydiniz keşke. 150 TL boşa gitmesi üzücü olmuş.
Beklemek istemedim birde her halükarda iyi sonuç alacağımı zannettim birde abim yolcuydu o gitmeden hemen görsün istedim düşünmeden aldım.
Başka bu hizmeti verenlerin olduğunu yeni öğreniyorum, reklamlarına denk gelmedim demek -,-
Herşeyden sonra interneti yükseltmeyi de düşündük ama bizim apartman ara mahallede eski bir bina olduğu için alt-yapı kötü ve alabileceğimizin en iyisi bu diyorlar.

GeForce NOW yerine Boosteroid, Shadow Boost gibi Cloud PC servislerini almak daha mantıklı bence.
Shadow Boost için bir şey söylemeyeceğim fakat Boosteroid tüm oyunları yüksek ayarlarda açamıyor. RDR 2'de düşük-orta ayarlarda açıyor, bu yüzden kararımın değişmesinde etkili oldu. Ben cloud servisi "en yüksek" ayarlarda oynamak için alıyorum. Bu yüzden Boosteroid direkt olarak elendi.

Şu an Stadia gibi gereksiz bir servis ortada geziyor, fişi çekmeleri yakındır, onlar fişi çektiklerinde GFN'nin kütüphanesinin çok daha güzel olacağını düşünüyorum.

Hocam Shadow Boost ile direkt olarak PC kiralıyorsun.
En temel üyelik olanda 1080 ekran kartı bulunuyor. Titan RTX'li sistem yakında eklenecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…