Game Plus sıra bekleme rezilliği

Hocam tam üyelik alacaktım herkes sıra bekleme konuları açmaya başladı . Ama mecbur alacağım, umarım ara tatil başladı diye sıralar 500-1000 kişilere kadar çıkmaz.

Ben geçen sunucuları test etmek için bakmıştım da RTX 4080 üyeliği ile 4K 240FPS'e kadar oyun deneyimi yaşayın diyorlardı.

Onun içinde aylık 20 euro gibi bir para istiyor NVIDIA.

Onun içinde aylık 20 euro gibi bir para istiyor NVIDIA.
Bizim GTX 1060 ve sıra beklemek için ödediğimiz 140TL'nin yanında yine iyi kalıyor bence. Sonuçta 4K 240 FPS küçümsenecek bir şey değil.

Hocam tam üyelik alacaktım herkes sıra bekleme konuları açmaya başladı . Ama mecbur alacağım, umarım ara tatil başladı diye sıralar 500-1000 kişilere kadar çıkmaz.
Yok hocam o kadar olmaz. Ben yanlış hatırlamıyorsam en fazla 400 sıra bekledim.

Yok hocam o kadar olmaz. Ben yanlış hatırlamıyorsam en fazla 400 sıra bekledim.
400 kişilik sıra kaç dakika sürüyordu hocam? Benim arkadaşımı 22.18 civarında 280 kişilik sıraya atmış, yalnızca 5 dakika beklemiş ve oyuna girmiş.

GeForce NOW kullandığım zamanlarda akşam sıra bekletiyordu, gerçekten rezalet durum. Rekabet olmayınca da böyle oluyor, GeForce NOW'un alternatifi olsaydı böyle olmazdı diye düşünüyorum.

Hocam var aslında ama Türkiye'de destekleri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…