Game Power Air Turbine fan alınır mı?

Gamepower markasıyla ne gibi bir tecrüben oldu?
Konuyu sonradan okuyacaklar için o markanın hiçbir ürününü tavsiye etmiyorum. Özellikle fan gibi uzun ömürlü ve iyi hava akışı olması beklenen parçalarda sadece görünüş için alınmamalı. Klavye, mouse, güç kaynağı gibi ürünleri kullanarak sorun yaşadım.

Markayı hiç almadım, almam da. Arkadaşım almıştı, 1 ay bile dayanmadı, forumdakiler önermiyor vb.
Konuda bahsi geçen fanları aldım; şuan için bir sıkıntı yok, bakalım zamanla görüp değerlendiririz.

@willkommen iki ay geçmiş tecrubeleriniz ne yonde işlemci ısı değerlerine bakıyormusunuz nasıldır? birde cok ses yapıyormu lutfen tecrubelerinizi paylaşırmısınız?

@willkommen iki ay geçmiş tecrubeleriniz ne yonde işlemci sıcaklık değerlerine bakıyor musunuz nasıldır? Bir de cok ses yapıyor mu lutfen tecrubelerinizi paylaşır mısınız?

Aga ben çok uzun süredir kullanıyorum. Ses konusunda sıkıntı çekmedim fakat çok fazla hava verdiği söylenemez.

Eger 3'lü alınacaksa içinden kontrolcü ve kumanda çıktığı için Gamepower çok iyi bir fırsat, ama kontrolcü ve kumandaya gerek yok derseniz 3'lü olarak 1000 TL'ye termalright fanlar kalitesini kanıtlamış bir marka olduğu için alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…