Yeni bri Power Supply'a ihtiyacım var ve bunu buldum 80+ Gold sertifikası falan var 1650WATT aşırı fazla kullandığın kadarını harcıyor bildiğim kadarıyla ve 650 TL'ye falan buldum alınır mı iyi midir?
Gamepower GM-1650 1650W 80+ Gold 140 mm Fanlı Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Yeni bri Power Supply'a ihtiyacım var ve bunu buldum 80+ Gold sertifikası falan var 1650WATT aşırı fazla kullandığın kadarını harcıyor bildiğim kadarıyla ve 650 TL'ye falan buldum alınır mı iyi midir?
Gamepower GM-1650 1650W 80+ Gold 140 mm Fanlı Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Mining yapmıyorsanız böyle bir şeye gerek yok. İlla ben 600 lira vermek istiyorum PSU'ya diyorsanız da Kaliteli markaların 600-650Watt'lık kaliteli modellerinden alın bence.
Sistemimi yazsam dalga geçersiniz 1050 Ti kullanıyorum güç slotu bile yok üstünde ama yeni kasa da alacağım PSU'yu da değiştireyim demiştim internet Cafe'ci bir abi de önerdi bunu sonuçta günde 12 saat çalışan bilgisayarlarda sorun çıkarmıyorsa. İleriye dönük olmasını istiyorum 1 yıl sonra ekran kartını falan da değiştireceğim.