Xatash1 Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2024 #1 Hocalarım merhaba. Pandemi döneminden önce aldığım klavyem bozuldu bende kaldırdım rafa sonrasında yaptırdım fakat yeniden bozuldu tekrardan yaptırmak istiyorum. Ankara içinde götürebileceğim bir yer var mı? Biliyor musunuz?
Hocalarım merhaba. Pandemi döneminden önce aldığım klavyem bozuldu bende kaldırdım rafa sonrasında yaptırdım fakat yeniden bozuldu tekrardan yaptırmak istiyorum. Ankara içinde götürebileceğim bir yer var mı? Biliyor musunuz?
Tadicc Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 205 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 13400F 4060 Ti 8 GB 32 GB Ram Crucial p3 1 TB Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #2 ARIZALI KLAVYE ONARIM PAKETİ Ankara içinde değil fakat kargoyla halledebilirsiniz. Ayrıca bende faremi yaptırmıştım oldukça ilgiliydiler ve hiçbir sorun yaşamamıştım.
ARIZALI KLAVYE ONARIM PAKETİ Ankara içinde değil fakat kargoyla halledebilirsiniz. Ayrıca bende faremi yaptırmıştım oldukça ilgiliydiler ve hiçbir sorun yaşamamıştım.