drakland1 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 50 16 Eylül 2020 #1 Merhaba, 1 aylık kulaklık daha yeni alındı. Mikrofondan kayıttaki gibi sesler geliyor. Bilgisi olan daha önce yaşamış olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Vocaroo | Online voice recorder kayıtı buraya yükleyebildim.
Merhaba, 1 aylık kulaklık daha yeni alındı. Mikrofondan kayıttaki gibi sesler geliyor. Bilgisi olan daha önce yaşamış olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Vocaroo | Online voice recorder kayıtı buraya yükleyebildim.
P Patr0n__ Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 28 16 Ekim 2020 #2 Bende almıştım bu kulaklığı 1 2 ay sonra mikrofon çalışmamaya başladı aldığıma bin pişmanım. Patr0n__ dedi: Bende almıştım bu kulaklığı 1 2 ay sonra mikrofon çalışmamaya başladı aldığıma bin pişmanım. Genişletmek için tıkla... 1.5 yıl önce almıştım
Bende almıştım bu kulaklığı 1 2 ay sonra mikrofon çalışmamaya başladı aldığıma bin pişmanım. Patr0n__ dedi: Bende almıştım bu kulaklığı 1 2 ay sonra mikrofon çalışmamaya başladı aldığıma bin pişmanım. Genişletmek için tıkla... 1.5 yıl önce almıştım
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #3 Bilgisayarında sorun olabilir. Anakartına takmayı dene masaüstündeysen. Laptop isen aklıma bir şey gelmiyor.
Bilgisayarında sorun olabilir. Anakartına takmayı dene masaüstündeysen. Laptop isen aklıma bir şey gelmiyor.