Game Power Ranger vs Game Power Mihawk

Hepsi çöp yukardaki arkadaşın attığı HS60'ı alın daha iyi.

Gamepower, Rampage ve James Donkey gibi kötü markaların kötü ürünlerini önermiyoruz.

Bu bir reklammı yoksa önerimi anlamadım az önce başka bir arkadaşta aynı linki attı ürünü inceledim attığınız linkteki ürünün yıldızı 2.5 insanların beğenmediği anlamına geliyor ve kafa bandı olarak rahat durmuyor size attığım kulaklara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız, ve ürünün dış görünüşü çok kaba duruyor şahsen ama ses seviyesinin nasıl olduğunu bilemiyorum.

Bu bir reklammı yoksa önerimi anlamadım az önce başka bir arkadaşta aynı linki attı ürünü inceledim attığınız linkteki ürünün yıldızı 2.5 insanların beğenmediği anlamına geliyor ve kafa bandı olarak rahat durmuyor size attığım kulaklara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız, ve ürünün dış görünüşü çok kaba duruyor şahsen ama ses seviyesinin nasıl olduğunu bilemiyorum.

Tamamdır siz Gamepower alın 4-5 aya bozulsun ve ses gelmesin sonuçta parayı sen veriyorsun bizlik bir durum yok. Bu ürün hem rahat hem de kalitelidir.

Pardon hocam, HS60'ta almayın. Piyasasından bayağı düşük fiyata satılıyor ve 2.5 puanı var. Dolandırıcı olabilir bozuk ürün yolluyorlarmış.

Tamamdır siz Gamepower alın 4-5 aya bozulsun ve ses gelmesin sonuçta parayı sen veriyorsun bizlik bir durum yok. Bu ürün hem rahat hem de kalitelidir.

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim değerlendireceğim ve bir şey sormak istiyorum gamepower neden bu kadar kötü karşılanan bir firima.
Pardon hocam, HS60'ta almayın. Piyasasından bayağı düşük fiyata satılıyor ve 2.5 puanı var. Dolandırıcı olabilir bozuk ürün yolluyorlarmış.
evet olabilir

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim değerlendireceğim ve bir şey sormak istiyorum Gamepower neden bu kadar kötü karşılanan bir firima.

Aynısı Gamepower ve Rampage için geçerli.

Aynısı Gamepower ve Rampage için geçerli.

Gerçekten Gamepower savunmak için demiyorum doğruyu öğrenmeye çalışıyorum gamepowerla ilgili bir şey yazmıyor nasıl bu kadar eminsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı