Çözüldü Game Ready ve GeForce Experience farkları nelerdir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hoogan

Centipat
Daha fazla  
Game Ready ve GeForce Experience'ın farkları nelerdir? MSI live Update de GeForce Experience sürücüsünü güncellemem gerekli diyor ama cihazımda öyle bir sürücü yok ve yüklemeye calıştığım zaman hata veriyor. NVIDIA App üzerinden Game Ready sürücüsü kurulu şu an. GeForce Experience'ı yüklemem gerekiyor mu? GeForce Experience'ın yeni adı NVIDIA App'mi oldu kafam çok karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yok hocam yanlış anladiniz NVIDIA App yuklu bende zaten şu an GeForce Experience indirmeme gerek var mı yani onu soruyorum.

GeForce Experience ve NVIDIA Control Panel'i barındıran yeni NVIDIA uygulaması. Diyor aciklamasinda. Yani, birlesmis denilebilir. Eger NVIDIA App yukluyse GeForce Experience kurmayin.
GeForce Experience NVIDIA karti kontrol etme, optimize etme gibi bir program. Game Ready ise surucu.

Game Ready, surucu icin sart denilebilir. Ama GeForce Experience istege bagli. Ben kurmazdim mesela.

Neden kurmazdınız hocam?

Oyunu optimize etme gibi seyler bana sacma geliyor. Surucu denetlemek icin ayri uygulama kullanilacaksa bana sacma geliyor biraz, ama AMD Radeon'da Game Experience falan kurmaya gerek yok, ya Only Driver ya da Full Install ile AMD Radeon Software'den surucu guncelleme denetlemesi.

GeForce Experience NVIDIA karti kontrol etme, optimize etme gibi bir program. Game Ready ise sürücü.

Game Ready, sürücü icin sart denilebilir. Ama GeForce Experience istege bagli. Ben kurmazdim mesela.

Hocam peki GeForce Experience kurmaya calistigim zaman beni NVIDIA App'in sitesine atiyor acaba isim mi degistirdi cünkü NVIDIA App üzerinden de optimize edilebiliyor oyunlar.

Hocam peki GeForce Experience kurmaya calistigim zaman beni NVIDIA App'in sitesine atiyor acaba isim mi degistirdi cünkü NVIDIA App üzerinden de optimize edilebiliyor oyunlar.

Yok hocam yanlış anladiniz NVIDIA App yuklu bende zaten şu an GeForce Experience indirmeme gerek var mı yani onu soruyorum.

GeForce Experience ve NVIDIA Control Panel'i barındıran yeni NVIDIA uygulaması. Diyor aciklamasinda. Yani, birlesmis denilebilir. Eger NVIDIA App yukluyse GeForce Experience kurmayin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı