Game Ready ve GeForce Experience'ın farkları nelerdir? MSI live Update de GeForce Experience sürücüsünü güncellemem gerekli diyor ama cihazımda öyle bir sürücü yok ve yüklemeye calıştığım zaman hata veriyor. NVIDIA App üzerinden Game Ready sürücüsü kurulu şu an. GeForce Experience'ı yüklemem gerekiyor mu? GeForce Experience'ın yeni adı NVIDIA App'mi oldu kafam çok karıştı.
Oyunu optimize etme gibi seyler bana sacma geliyor. Surucu denetlemek icin ayri uygulama kullanilacaksa bana sacma geliyor biraz, ama AMD Radeon'da Game Experience falan kurmaya gerek yok, ya Only Driver ya da Full Install ile AMD Radeon Software'den surucu guncelleme denetlemesi.
Hocam peki GeForce Experience kurmaya calistigim zaman beni NVIDIA App'in sitesine atiyor acaba isim mi degistirdi cünkü NVIDIA App üzerinden de optimize edilebiliyor oyunlar.
Hocam peki GeForce Experience kurmaya calistigim zaman beni NVIDIA App'in sitesine atiyor acaba isim mi degistirdi cünkü NVIDIA App üzerinden de optimize edilebiliyor oyunlar.
NVIDIA App, PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez bir yol arkadaşıdır. En yeni NVIDIA sürücüleri ve teknolojisi ile bilgisayarınızı güncel tutun. Yeni birleştirilmiş ekran kartı kontrol merkeziyle oyunları ve uygulamaları...
NVIDIA App, PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez bir yol arkadaşıdır. En yeni NVIDIA sürücüleri ve teknolojisi ile bilgisayarınızı güncel tutun. Yeni birleştirilmiş ekran kartı kontrol merkeziyle oyunları ve uygulamaları...