Game Satış dava açacağını söylüyor

Kardeşim hiçbir şey olmaz, GameSatış kimmiş de sana 5000 dolarlık dava açıyormuş hiç korkma, yürüsün gitsin oradan. Ayrıca senin kim olduğunu biliyorlarlar mı kimliğini vs paylaştın mı bu siteyle.

Valorant hesabı alan adam tahminimce max 17 18 yaşındadır, ne davası.

Mağaza açarken imzaladığınız sözleşmede bu yazıyor. Ben açıkçası bunun korkutma amaçlı yazılmış olduğunu düşünüyorum. Zaman gösterecek her şeyi

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    19,3 KB · Görüntüleme: 168
Yani böyle saçma sapan bir taahhüdü de göz göre göre imzalamasaydın keşke. Ne kadar alçak bir siteymiş taahhütnameye bak xd

Dava açacağım diyenler mahkemeyle korkutmaya çalışır. Beni tehdit edenleri görseydin, senin içerde olman lazımdı dersin bana. Engelle geç.

Konu Hesap satmanın yasak olması değil Tamam Riot da belki hesap satmak yasak olabilir ama GameSatışda değil Ayrıca alıcı 1 ay sonra yazdı bunu demekki 1 ay sonra patladı adam

Konu hesap satmanın yasak olması değil tamam Riot da belki hesap satmak yasak olabilir ama GameSatış'da değil ayrıca alıcı 1 ay sonra yazdı bunu demek ki 1 ay sonra patladı adam.

Hocam GameSatış'ın yaptığı suça teşvik sayılır ayrıca kimse 250 TL için uğraşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…