Game satış güvenilir mi?

enesg0909

Femtopat
Daha fazla  
GameSatış'tan bir PUBG hesabı buldum hesap fazla dolu çok güzel. 2K dolandırılma ihtimalim var mı?

Pazaryeri destek acisindan iyi olabilir, ancak bu tarz hesap satan saticilara asla guven olmaz.

GameSatış'ta bende alışveriş yaptım birkaç sefer ama dolandırılmadım genelde puanı yüksek satıcılardan alışveriş yaparsanız dolandırılma ihtimalin azalmış olur.

PUBG, Valorant tarzı oyunların hesaplarını almak mantıklı değil bence. Çünkü sahipleri isterse açtığı bir destek ile hesapları geri alabiliyorlar. Eğer hesabın mailini de verecekse alabilirsiniz. Ayrıca arkadaşın dediği gibi yüksek puanlı yerlerden alışveriş yapın.

Gamesatiş güvenilir önemli olan satıcının güvenilir olup olmaması ayrıca bu site technopatta yasakli değil miydi ya başka bir site ile karıştırdım herhalde.

Sitenin kendisi güvenilir. Zamanında orada satış yapmıştım, paramı sorunsuzca çekebilmiştim. Dolandırılma ihtimaliniz satıcıdan satıcıya değişir.

Site güvenilir de hesap almak sıkıntı olabilir. Geri alma olasılıkları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…