R recep431 Decapat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 5 19 Aralık 2020 #11 Beyler buradan Key alacağım ancak site TC istiyor güvenebilir miyim?
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.296 Çözümler 13 22 Nisan 2021 #12 Hiç beğenmedim. 2 liralık kod almak istedim TC kimlik numarama kadar istediler.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 22 Nisan 2021 #13 shush dedi: Hiç beğenmedim. 2 liralık kod almak istedim T.C. Kimlik numarama kadar istediler. Genişletmek için tıkla... Kanunlar gereği istiyorlar. Eğer bir sorun çıkarsa zaten KVKK devreye girer. Dava açabilirsin. recep431 dedi: Beyler buradan Key alacağım ancak site TC istiyor güvenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... eloSila dedi: Kanunlar gereği istiyorlar. Eğer bir sorun çıkarsa zaten KVKK devreye girer. Dava açabilirsin. Genişletmek için tıkla...
shush dedi: Hiç beğenmedim. 2 liralık kod almak istedim T.C. Kimlik numarama kadar istediler. Genişletmek için tıkla... Kanunlar gereği istiyorlar. Eğer bir sorun çıkarsa zaten KVKK devreye girer. Dava açabilirsin. recep431 dedi: Beyler buradan Key alacağım ancak site TC istiyor güvenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... eloSila dedi: Kanunlar gereği istiyorlar. Eğer bir sorun çıkarsa zaten KVKK devreye girer. Dava açabilirsin. Genişletmek için tıkla...
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.296 Çözümler 13 22 Nisan 2021 #14 eloSila dedi: Kanunlar gereği istiyorlar. Eğer bir sorun çıkarsa zaten KVKK devreye girer. Dava açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam doğum tarihimi yanlış veya ikinci ismimi eksik yazsam anlıyor sistem. Bütün verilerimiz herkeste var mı yoksa farklı bir olayı mı var?
eloSila dedi: Kanunlar gereği istiyorlar. Eğer bir sorun çıkarsa zaten KVKK devreye girer. Dava açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam doğum tarihimi yanlış veya ikinci ismimi eksik yazsam anlıyor sistem. Bütün verilerimiz herkeste var mı yoksa farklı bir olayı mı var?
Slade Wilson.35 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #15 Hskaya2747 dedi: İnternette Game Satış diye bir site var. FIFA 20, 50 TL, 25 TL civarında satıyorlar. Sizce güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Değil az önce key aldım 10 2si hariç hepsi kullanılmıştı
Hskaya2747 dedi: İnternette Game Satış diye bir site var. FIFA 20, 50 TL, 25 TL civarında satıyorlar. Sizce güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Değil az önce key aldım 10 2si hariç hepsi kullanılmıştı