DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 29 Ekim 2024 #11 muslimlinuxuser dedi: Kesin olur diyemem ama sorun olursa imleç kendi kendine haraket edebiliyor, birden kayabiliyor veya ne kadar çabalarsanız çabalayın bazen imleç hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Öyle birşey yok hocam. Tek renk diye okumama falan yapmaz. Gorilavcısı45 dedi: Aynısından kullanan bir akrabam var, bir problem olmuyor dedi ama siz söyleyincede düşündüm biraz. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Senin attğının Yüzeyi ne kadar kalitelidir bilemem. Buna bakabilirsin ama. Klasse iyi marka.
muslimlinuxuser dedi: Kesin olur diyemem ama sorun olursa imleç kendi kendine haraket edebiliyor, birden kayabiliyor veya ne kadar çabalarsanız çabalayın bazen imleç hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Öyle birşey yok hocam. Tek renk diye okumama falan yapmaz. Gorilavcısı45 dedi: Aynısından kullanan bir akrabam var, bir problem olmuyor dedi ama siz söyleyincede düşündüm biraz. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Senin attğının Yüzeyi ne kadar kalitelidir bilemem. Buna bakabilirsin ama. Klasse iyi marka.
muslimlinuxuser Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #12 DMN dedi: Öyle birşey yok hocam. Tek renk diye okumama falan yapmaz. Genişletmek için tıkla... Ben yaşadım çok kötü bi durum herkese olur diyemem ama ihtimal doğrultusunda.
DMN dedi: Öyle birşey yok hocam. Tek renk diye okumama falan yapmaz. Genişletmek için tıkla... Ben yaşadım çok kötü bi durum herkese olur diyemem ama ihtimal doğrultusunda.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.698 Çözümler 22 29 Ekim 2024 #13 Gorilavcısı45 dedi: Link atabilir misiniz hocam ? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 29 Ekim 2024 #14 muslimlinuxuser dedi: Ben yaşadım çok kötü bi durum herkese olur diyemem ama ihtimal doğrultusunda. Genişletmek için tıkla... Senin mouse ile ve mousepad'in kumaşı ile alakalı bir durum o renginden kaynaklı öyle birşey olmaz.
muslimlinuxuser dedi: Ben yaşadım çok kötü bi durum herkese olur diyemem ama ihtimal doğrultusunda. Genişletmek için tıkla... Senin mouse ile ve mousepad'in kumaşı ile alakalı bir durum o renginden kaynaklı öyle birşey olmaz.
B bykemal44 Picopat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #15 ne amaçla kullanacağınıza bağlı
Y ygt42341 Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 11 29 Ekim 2024 #16 Bennde var. gayet şık duruyor masamda. Onun dışında tavsiye edeceğim birşey yok. paran çoksa al
Z zeylan45 Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 2 29 Ekim 2024 #17 Tavsiye ederim. Çok şuk duruyor ortam.