Game X50 sistem nasıldır?

mihaylo

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Trendyol gibi sitelerde gezinirken böyle bir PC buldum. Sizce fiyatini hak ediyor mu? Veya özellikleri nasıl? CS:GO Valorant gibi oyunlarda düşük veya orta seviyede kaç FPS alırım? Başka sistem önerileriniz var mıdır? Monitör ile birlikte en fazla 4000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
A

Merhaba arkadaşlar. Ben Trendyol gibi sitelerde gezinirken böyle bir PC buldum. Sizce fiyatini hak ediyor mu? Veya özellikleri nasıl? CS:GO Valorant gibi oyunlarda düşük veya orta seviyede kaç FPS alırım? Başka sistem önerileriniz var mıdır? Monitör ile birlikte en fazla 4000 TL.
Alınmaz APU arayın.

En kötü bunu alın hocam.

En kötü bunu alın hocam.
Bütçeyi aşıyor hocam. Monitör ile birlikte.
Yok mudur başka iyi bir sistem ? Monitör ile beraber bütçeyi aşmayacak.

Hocam sistem o fotoğraftaki gibi değil ona bakıp gaza geldiyseniz söyleyeyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı