U Umutee Femtopat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Game billet üzerinden Assassin's Creed'in son üçlemesini (AC Origins, AC Odyssey, AC Valhalla) alacağım. Güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
Game billet üzerinden Assassin's Creed'in son üçlemesini (AC Origins, AC Odyssey, AC Valhalla) alacağım. Güvenilir mi?
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 26 Ağustos 2023 #2 Güvenilir, kaç kere alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 26 Ağustos 2023 #3 Güvenilir ama ininal, Papara tarzı kartlar geçmiyor, haberiniz olsun.
U Umutee Femtopat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #4 Xevanior dedi: Güvenilir ama ininal, Papara tarzı kartlar geçmiyor, haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Tosla falan geçiyor mu olmadı Papara'dan atarım. walterpinkman dedi: Güvenilir, kaç kere alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Peki key olarak mı veriliyor.
Xevanior dedi: Güvenilir ama ininal, Papara tarzı kartlar geçmiyor, haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Tosla falan geçiyor mu olmadı Papara'dan atarım. walterpinkman dedi: Güvenilir, kaç kere alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Peki key olarak mı veriliyor.
D d4mage Megapat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 141 26 Ağustos 2023 #5 Birçok defa alışveriş yaşadım, en ufak sıkıntı yaşamadım.
E Erostales Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #6 Voidu'dan almıştım onları orası da güvenilir, Papara da geçiyor.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 26 Ağustos 2023 #7 Umutee dedi: Tosla falan geçiyor mu olmadı Papara'dan atarım. Peki key olarak mı veriliyor. Genişletmek için tıkla... Tosla falan da geçmiyor.
Umutee dedi: Tosla falan geçiyor mu olmadı Papara'dan atarım. Peki key olarak mı veriliyor. Genişletmek için tıkla... Tosla falan da geçmiyor.
T_Bag Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 521 Çözümler 20 26 Ağustos 2023 #8 Umutee dedi: Tosla falan geçiyor mu olmadı Papara'dan atarım. Peki key olarak mı veriliyor. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlar key olarak veriliyor ama AC serisi Ubisoft hesabınıza bağlanıyor.
Umutee dedi: Tosla falan geçiyor mu olmadı Papara'dan atarım. Peki key olarak mı veriliyor. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlar key olarak veriliyor ama AC serisi Ubisoft hesabınıza bağlanıyor.
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 26 Ağustos 2023 #9 Xevanior dedi: Tosla falan da geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben Papara ile alışveriş yapmıştım, yeni mi geldi bu Papara vb kartlarla alamama?
Xevanior dedi: Tosla falan da geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben Papara ile alışveriş yapmıştım, yeni mi geldi bu Papara vb kartlarla alamama?
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 26 Ağustos 2023 #10 walterpinkman dedi: Ben Papara ile alışveriş yapmıştım, yeni mi geldi bu Papara vb kartlarla alamama? Genişletmek için tıkla... Evet. 1-2 ay oldu bu olay geleli.
walterpinkman dedi: Ben Papara ile alışveriş yapmıştım, yeni mi geldi bu Papara vb kartlarla alamama? Genişletmek için tıkla... Evet. 1-2 ay oldu bu olay geleli.