Gamebody'den 3D baskı alınır mı?

akumas

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yazıcımdan Sauron figürünü basmak istiyorum. Gamebody sitesini kullanarak baskı alan oldu mu acaba? İçerisinde birçok dosya bulunuyor. Almadan kafa karışıklığını gidermek istiyorum. İçerikteki bütün dosyaları mı kullanıyoruz, belli başlı dosyaları mı kullanıyoruz? Baskı alan varsa rehberlik ederse çok sevinirim. Teşekkürler.

Her satıcı dosya içeriğini farklı şekilde düzenliyor hocam. Ama muhtemelen head, torso, left ARM, right ARM... Diye ayırmıştır.

Her satıcı dosya içeriğini farklı şekilde düzenliyor hocam. Ama muhtemelen head, torso, left ARM, right ARM... Diye ayırmıştır.
Verilen saatler kadar uzun mu baskı yapıyor peki? Kimi parçalar 110 saat diyor

Verilen saatler kadar uzun mu baskı yapıyor peki? Kimi parçalar 110 saat diyor.

Hocam sorunuz çok ucu açık bir soru. Yazıcınızın sla mı FDM mi olduğuna göre değişir bu soru. Ve parçanın ne kadar büyüğk olduğuna göre de değişir.

Hocam sorunuz çok ucu açık bir soru. Yazıcınızın sla mı FDM mi olduğuna göre değişir bu soru. Ve parçanın ne kadar büyüğk olduğuna göre de değişir.
Cevap bildiriminiz gelmemiş kusuruma bakmayın. Evet haklısınız FDM yazıcı yazıcım. Bir bacak için 30 küsür saat gösteriyor. 12 cm uzunluğunda olduğunu söylüyor. Elbet ayrıntısı bulunuyordur ancak biraz fazla geldi bu sebepten ötürüdür sorum yani gösterilem süreler ortalama temsili süreler mi diye

Hocam figürler genelde en fazla 20cm olur bacağıda 12 cm ise 30 saat falan sürmez. En fazla 8 saat sürer. Tabii ki bu saat yazıcının markasına göre de değişiklik gösterir yazıcı modeliniz nedir hocam?

Hocam figürler genelde en fazla 20cm olur bacağıda 12 cm ise 30 saat falan sürmez. En fazla 8 saat sürer. Tabii ki bu saat yazıcının markasına göre de değişiklik gösterir yazıcı modeliniz nedir hocam?
Bambu lab a1

O zaman en fazla 4 5 saat sürer hocam 30 saat sürmesi çok zor.
Anladım hocam teşekkür ederim alıp bir şansımı deneyeyim o hal de çok absürt rakamlar zaten bahsedilen baskı süreleri. Teşekkür ederim yardımınız için.

Anladım hocam teşekkür ederim alıp bir şansımı deneyeyim o hal de çok absürt rakamlar zaten bahsedilen baskı süreleri. Teşekkür ederim yardımınız için.

Hocam şimdi sizin modelinize baktım eğer 0.2mm noozle ile 0.08mm katman kalınlığı kullanıldıysa bu saatler pek de absürt değil. Muhtemelen dosyaların içinde nasıl ayarlar kullanmanız gerektiği yazıyordur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…