Gamebody'den 3D baskı alınır mı?

Hocam şimdi sizin modelinize baktım belki 0.2mm noozle ile 0.08mm katman kalınlığı kullanıldıysa bu saatler pek de absürt değil. Muhtemelen dosyaların içinde nasıl ayarlar kullanmanız gerektiği yazıyordur.
Evet hocam dosya içerisin de ayarları veriyor. Artık ne çıkarsa bahtıma alıp deneyeceğim 🥲

Ürünün boyutu, şekli, deseni herşey süreyi uzatmaya etkendir. Süre kısalsın istenir ise 0.2 ve üstünde baskı yapılmalı ama bu da baskıyı kötü gösterebilir. Ayrıca fdm yazılarda Figür çok kaliteli olmayabilir.

Merhaba, yazıcımdan Sauron figürünü basmak istiyorum. Gamebody sitesini kullanarak baskı alan oldu mu acaba? İçerisinde birçok dosya bulunuyor. Almadan kafa karışıklığını gidermek istiyorum. İçerikteki bütün dosyaları mı kullanıyoruz, belli başlı dosyaları mı kullanıyoruz? Baskı alan varsa rehberlik ederse çok sevinirim. Teşekkürler.

Bahsettiğiniz model bu ise ben kullandım. Basarken dikkat etmeniz gereken şeyler zırh üstündeki ince ayrıntı daha belirgin olsun istiyorsanız 0.2mm nozzle ile basabilirsiniz 0.4 ile de belli oluyor ama 0.2 de daha keskin bir görüntü oluyor. Tabii bu saati arttırır. 16 saate sadece bacak kısmını çıkarmıştım 0.2 mm de. Kaliteli bir model. Bir de pelerin ile pelerinsiz göğüs-üst vucut ayrı oluyor ona dikkat edin. Pelerini sonradan çıkartırım gibi bir düşünceniz olur ise benim yaptığım hataya düşmeyin :D. Pelerine özel ana gövde tekrar ayarlı. İçerisinde baskı için ayar dosyaları mevcut.
1749322575738.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı