Gamebody'den 3D baskı alınır mı?

Evet hocam dosya içerisin de ayarları veriyor. Artık ne çıkarsa bahtıma alıp deneyeceğim

Ürünün boyutu, şekli, deseni herşey süreyi uzatmaya etkendir. Süre kısalsın istenir ise 0.2 ve üstünde baskı yapılmalı ama bu da baskıyı kötü gösterebilir. Ayrıca fdm yazılarda Figür çok kaliteli olmayabilir.

Bahsettiğiniz model bu ise ben kullandım. Basarken dikkat etmeniz gereken şeyler zırh üstündeki ince ayrıntı daha belirgin olsun istiyorsanız 0.2mm nozzle ile basabilirsiniz 0.4 ile de belli oluyor ama 0.2 de daha keskin bir görüntü oluyor. Tabii bu saati arttırır. 16 saate sadece bacak kısmını çıkarmıştım 0.2 mm de. Kaliteli bir model. Bir de pelerin ile pelerinsiz göğüs-üst vucut ayrı oluyor ona dikkat edin. Pelerini sonradan çıkartırım gibi bir düşünceniz olur ise benim yaptığım hataya düşmeyin . Pelerine özel ana gövde tekrar ayarlı. İçerisinde baskı için ayar dosyaları mevcut.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…