Gamebook'a 144 Hz Monitör Bağlama

warning1903

Kilopat
Yer
İzmir
Kullanmakta olduğum 2 gamebook için monitör almayı planlıyorum. Hatta sanırım bu ürünü alacağım. Fiyat ve yorumları çok cazip geldi; 144Hz

Ancak, monitörü satın almadan önce teknik olarak sorun vs. olur mu onu öğrenmek istedim. Gamebook'a monitör bağlanmasının herhangi bir zararı/riski var mı? Gamebooklara zarar verir mi? (GPU zorlaması vs)

Gamebooklardan bir tanesi GTX 1050 Ti, PUBG de 80-110 arası FPS alıyorum, FPS ve Hz'i 100'e sabitleyerek kullanmayı hedefliyorum.
Diğeri 1070, PUBG'de 100-135 arası FPS alıyorum, FPS ve Hz'i 120'ye sabitleyerek kullanmayı hedefliyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 1050ti ile 80 110 fps nasıl alıyorsunuz? Bende 1060 var stabil değil fps. Hangi ayarlarda oynuyorsunuz ve ram miktarınız kaç?

Selamlar @PODOLOG ,
oyun ayarlarım en düşükte, sadece görüş mesafesi ultrada. Bendeki fps de stabil değil. O sebep ile aralık verdim. Yazdıklarım max & min den ziyade oyun sırasındaki mekan ortam durum vs değiklikleri ile genel olarak aldığım rakamsal değerler.
Sabitlemek için menüde seçim ekranı yer almaktar.

16GB RAM mevcut 2666Mhz

Eğer sizde de gamebook var ise ve 1060 ise ya 3GB olan versiyon ya da Q-max sanırım.

arkadaşlar teknik açıdan bilgisi olanlardan yardım rica edeceğim.,
teşekkürler.
Hatta bir soru daha ekleyeyim. Aklımdan LC24FG73FQMXUF (C24FG73) geçmekte. Ancak G-Sync için Dell S2417DG mi almalıyım ?

Özellikle 1050TI açısından G-Sync önemsiz diye düşünüyorum.(performansı yetmeyecek diye) Hatalı mı düşünüyorum ?
Bilgisi&tecrubesi olan yok mu arkadaslar ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…