Gamebooster GB-2420ff alınır mı?

ardabey0vm

Centipat
Daha fazla  
Monitör
23.8" GB-2420FF PLUS 1ms 180hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör
Merhaba. Benim alacağım monitörde 23.8" GB-2420ff Plus 1ms 180Hz HDMI, DisplayPort G-Sync Gaming, yakın zamanlarda ghosting veya ölü piksel vb. olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler.

Merhaba. Benim alacağım monitörde 23.8" GB-2420ff Plus 1ms 180Hz HDMI, DisplayPort G-Sync Gaming, yakın zamanlarda ghosting veya ölü piksel vb. olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler.
Alınmaz.
Bütçe nedir?

Gamebooster hiçbir ürün alınmaz. Bütçenizi arttırıp bunlara bakmanızı öneririm.

3200 bundan üstü olmaz ayrıca Vatan veya İncehesapi Trendyol veya Hepsiburadan linkini atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
3200 bundan üstü olmaz ayrıca vatan veya İncehesap'i Trendyol veya hepsiburadan linkini atın.

Hocam 4000 TL'ye çıkabilirseniz AOC 24G4Xe monitörü öneririm kendi fiyat bandında en iyi monitör.
Sinerji son derece güvenilir fakat güvenmiyorsanız Trendyol'da 4400 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe 3300-4000 arası. Bana link olarak Vatan, Trendyol, Hepsiburada, İncehesap linkleri atabilir misin?

Bütçe 3300-4000 arası. Bana link olarak Vatan, Trendyol, Hepsiburada, İncehesap linkleri atabilir misin?
O sitede güvenilir.
Ürünü al geç 4K fiyata daha iyisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…