Aoc 27" C27G2ZE 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Aoc 27" C27G2ZE 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
RX 6700XT ve R5 5600 alacağım genelde rekabetçi ve FPS oyunları seviyorum CS:GO Valorant CoD vs. ondan elimden geldiğince yüksek Hz istiyorum biraz çırpınıyorum o yüzden :f
RX 6700XT ve R5 5600 alacağım genelde rekabetçi ve FPS oyunları seviyorum CS:GO Valorant CoD vs. ondan elimden geldiğince yüksek Hz istiyorum biraz çırpınıyorum o yüzden :f
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2428FF ITOPYA'da
www.itopya.com
Fiyatına göre özellikleri çok cezbedici IPS 280Hz 24 inch (oyun için) 1ms.
Fakat bir problem var o da marka... Game Booster'a güvenebilir miyim bilmiyorum. Özellikleri ve fiyatı çok iyi fakat size de sorayım dedim, alınır mı?
Ghosting ve marka umurum da değil diyorsan alabilirsin ama o fiyata çok da beklentiniz olmamalı. Ghost seviyesinin bir VA panel kadar çok olduğunu düşünmüyorum ama renk kalitesi ve doygunluk olarak VA panelden bile geri kaldığı söyleniyor.
Almayan herkes yorum yapmış bırakın da alanlar yapsın boş boş yorum yapmayın.
2 hafta önce aldım ghosting / ölü pixel yok. rengi soluk bi tık ayarlardan modunu değiştirince daha iyi oldu. herhangi bir sorunla karşılaşmadım 2 haftadır gayet f/p bir ürün. 280hzi de gayet hissettiriyor
Türk markası mı? kötü o zaman çıkın artık şu algıdan. Gayet güzel yapmış adamlar.