C Cakefakery Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #1 Amazon.com.tr Bu monitör alınır mı? Kullanan varsa ghosting vs problemleri var mı?
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #2 Cakefakery dedi: Amazon.com.tr Bu monitör alınır mı? Kullanan varsa ghosting vs problemleri var mı? Genişletmek için tıkla... Samsung'un VA paneli, ghosting vardır.
Cakefakery dedi: Amazon.com.tr Bu monitör alınır mı? Kullanan varsa ghosting vs problemleri var mı? Genişletmek için tıkla... Samsung'un VA paneli, ghosting vardır.
C Cakefakery Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #3 Doyle dedi: Samsung'un VA paneli, ghosting vardır. Genişletmek için tıkla... Bu gamebooster marka monitör, bunda olurmu diye sormuştum.
Doyle dedi: Samsung'un VA paneli, ghosting vardır. Genişletmek için tıkla... Bu gamebooster marka monitör, bunda olurmu diye sormuştum.
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #4 Cakefakery dedi: Bu gamebooster marka monitör, bunda olurmu diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Gamebooster'de samsungun panelini kullanıyor zaten.
Cakefakery dedi: Bu gamebooster marka monitör, bunda olurmu diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Gamebooster'de samsungun panelini kullanıyor zaten.
C Cakefakery Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #5 Doyle dedi: Gamebooster'de samsungun panelini kullanıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki valorant csgo gibi fps oyunları oynarken sorun çıkartırmı?
Doyle dedi: Gamebooster'de samsungun panelini kullanıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki valorant csgo gibi fps oyunları oynarken sorun çıkartırmı?
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #6 Cakefakery dedi: Anladım. Peki valorant csgo gibi fps oyunları oynarken sorun çıkartırmı? Genişletmek için tıkla... Çıkartır benim VA panel ghostingli bir monitörüm vardı, CS'den soğmuştum o monitör ile oynarken. Şuanki monitörümü öneririm. IPS panel ghostüngde yok.
Cakefakery dedi: Anladım. Peki valorant csgo gibi fps oyunları oynarken sorun çıkartırmı? Genişletmek için tıkla... Çıkartır benim VA panel ghostingli bir monitörüm vardı, CS'den soğmuştum o monitör ile oynarken. Şuanki monitörümü öneririm. IPS panel ghostüngde yok.