Gamebooster GB-2461CF monitörde net olmayan görüntü

MinostA

Picopat
Yer
At sürüyor 🐎
Daha fazla  
Meslek
Cheater
Arkadaşlar bende bu monitör var ama nedense şu videodadaki gibi 1024x768 yapınca benimki çok kötü gözüküyor. Videonun en sonundaki yerde 1024x768 yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük çözünürlükte böyle oluyor ne yaparsanız yapın sanırım. Monitörünüzün önerilen çözünürlüğünde kullanmanız lazım. Masaüstünde sağ tıklayıp görüntü ayarları deyin. Sonra aşağı inip gelişmiş görüntü ayarlarına tıklayın ve oradan yenileme hızını en sona getirin. Belki böyle olabilir.

1024x768 yapınca çok kötü gözükmesi normal değil mi?

Videodaki adam en sonda 1024x768 yapınca benimkinden çok daha güzel goruntu oluyor benimki çok kötü gözüküyor.
Düşük çözünürlükte böyle oluyor ne yaparsanız yapın sanırım. Monitörünüzün önerilen çözünürlüğünde kullanmanız lazım. Masaüstünde sağ tıklayıp görüntü ayarları deyin. Sonra aşağı inip gelişmiş görüntü ayarlarına tıklayın ve oradan yenileme hızını en sona getirin. Belki böyle olabilir.
dostum alakası yok adamda 1024x768 yapıyor bende benimkinden çok daha güzel görüntü alıyor

Ya da monitörün üzerinde ki tuşlarda otomatik kenar ayarlama tuşu varsa ona tıklayabilirsiniz. Ben yeni VGA kablosu alınca görüntü çok kötüydü ona tıkladım kenarları falan düzeltip görüntüyü de düzeltmişti. Autoset olarak yazabilir.

Video ve render ile alakalı olduğunu düşünüyorum. 1024x ayarında herkesin monitöründe kötü gözükür. Mesela sen bu çözünürlükte video çekersen ve render ayarlarınnda 1080p yaparsan izleyicilere net gözükür diye biliyorum.

Ya da monitörün üzerinde ki tuşlarda otomatik kenar ayarlama tuşu varsa ona tıklayabilirsiniz. Ben yeni VGA kablosu alınca görüntü çok kötüydü ona tıkladım kenarları falan düzeltip görüntüyü de düzeltmişti. Autoset olarak yazabilir.

Bende şu an DisplayPort takılı acaba HDMI mı taksam?
Video ve render ile alakalı olduğunu düşünüyorum. 1024X ayarında herkesin monitöründe kötü gözükür. Mesela sen bu çözünürlükte video çekersen ve render ayarlarınnda 1080P yaparsan izleyicilere net gözükür diye biliyorum.

Bende öyle düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı