AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus GTX 1650 OC Edition PH-GTX1650-O4GD6-P 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Bütçem sınırlı olduğu için kasaya sadece 500 TL ayırabildim.
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020121-EU 550 W Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kasanın tasarımı baya iyiymiş, mesh panel olması da fena sayılmaz. Malzeme kalitesi tartışılır ama Gamebooster için iyi sayılabilecek gibi bir ürüne benziyor.
MAG Force 100m'e çirkin derdim sonunda ondan daha çirkin bir kasa gördüm. Tek fanlı ekran kartı seçmişsin o yüzden iyi sirkülasyonlu bir kasa almanı öneririm.
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.