Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 10 Eylül 2020 #1 GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA GameBooster GB-L06B RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa önleri mesh ve fanların ışıklarını kontrol etmek için kumanda ile geliyor kumanda ile fan hızlarını ayarlayabiliyorsunuz ve renklerini, bu özellikleri ucuza vermesi dikkatimi çekti bir sıkıntı çıkarır mı?
GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA GameBooster GB-L06B RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa önleri mesh ve fanların ışıklarını kontrol etmek için kumanda ile geliyor kumanda ile fan hızlarını ayarlayabiliyorsunuz ve renklerini, bu özellikleri ucuza vermesi dikkatimi çekti bir sıkıntı çıkarır mı?
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #2 Esperoja dedi: GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA GameBooster GB-L06B RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa önleri mesh ve fanların ışıklarını kontrol etmek için kumanda ile geliyor kumanda ile fan hızlarını ayarlayabiliyorsunuz ve renklerini, bu özellikleri ucuza vermesi dikkatimi çekti bir sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Gittiğim bir internet cafede bu kullanılıyor güzel gözüküyor ama hava akışını bilemicem.
Esperoja dedi: GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA GameBooster GB-L06B RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa önleri mesh ve fanların ışıklarını kontrol etmek için kumanda ile geliyor kumanda ile fan hızlarını ayarlayabiliyorsunuz ve renklerini, bu özellikleri ucuza vermesi dikkatimi çekti bir sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Gittiğim bir internet cafede bu kullanılıyor güzel gözüküyor ama hava akışını bilemicem.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Eylül 2020 #3 Donanım arvişi sistem 3'de bu kullanılmıştı gayet güzel bir kasa fiyatına göre çok iyi.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 10 Eylül 2020 #4 Zalman T7 veya Zalman i3'e bakabilirsiniz. Bu kasadan iyidir en azından.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 10 Eylül 2020 #5 189454 dedi: Zalman T7 veya Zalman i3'e bakabilirsiniz. Bu kasadan iyidir en azından. Genişletmek için tıkla... Zalman'a bulaşırsam bir daha ne olayım, ön paneli açayım dedim şaak ön panel artık yok .
189454 dedi: Zalman T7 veya Zalman i3'e bakabilirsiniz. Bu kasadan iyidir en azından. Genişletmek için tıkla... Zalman'a bulaşırsam bir daha ne olayım, ön paneli açayım dedim şaak ön panel artık yok .
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 10 Eylül 2020 #6 Hocam malzeme kalitesi olarak kötü bir kasa. Size önerim Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik
Hocam malzeme kalitesi olarak kötü bir kasa. Size önerim Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 10 Eylül 2020 #7 Mustafafnt dedi: Hocam malzeme kalitesi olarak kötü bir kasa. Size önerim Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi pek umrumda değil nede olsa ellemiyorum kasayı sürekli.
Mustafafnt dedi: Hocam malzeme kalitesi olarak kötü bir kasa. Size önerim Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi pek umrumda değil nede olsa ellemiyorum kasayı sürekli.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 10 Eylül 2020 #8 Esperoja dedi: Zalman'a bulaşırsam bir daha ne olayım, ön paneli açayım dedim şaak ön panel artık yok . Genişletmek için tıkla... Nasıl açtınız ama? Çentikli zannedip çekerek yuvaları mı kırdınız .
Esperoja dedi: Zalman'a bulaşırsam bir daha ne olayım, ön paneli açayım dedim şaak ön panel artık yok . Genişletmek için tıkla... Nasıl açtınız ama? Çentikli zannedip çekerek yuvaları mı kırdınız .
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 10 Eylül 2020 #9 Alınabilir. Mesh bir kasa. Soğutması iyi olacağını düşünüyorum. Ancak fan kalitesini bilemem.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 10 Eylül 2020 #10 189454 dedi: Nasıl açtınız ama? Çentikli zannedip çekerek yuvaları mı kırdınız . Genişletmek için tıkla... Ne bileyim çekeyim dedim ön paneldeki mesh kısımları tutan yer kırıldı . sweiss dedi: Alınabilir. Mesh bir kasa. Soğutması iyi olacağını düşünüyorum. Ancak fan kalitesini bilemem. Genişletmek için tıkla... Hocam fanlar bence pek sıkıntı çıkarmaz en kötü 20-30 TL'Ye Arctic fan alıp takarım.
189454 dedi: Nasıl açtınız ama? Çentikli zannedip çekerek yuvaları mı kırdınız . Genişletmek için tıkla... Ne bileyim çekeyim dedim ön paneldeki mesh kısımları tutan yer kırıldı . sweiss dedi: Alınabilir. Mesh bir kasa. Soğutması iyi olacağını düşünüyorum. Ancak fan kalitesini bilemem. Genişletmek için tıkla... Hocam fanlar bence pek sıkıntı çıkarmaz en kötü 20-30 TL'Ye Arctic fan alıp takarım.