S sch0llay3n Centipat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #11 mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam bu klavyeyi güzel umutlarla almıştım. Hayal kırıklığına uğradım. Değişim yaparlarsa yapsınlar bakalım. Yapmazlarsa iade edip KB857l alacağım. Genişletmek için tıkla... Kanka biraz süre geçmiş ama nasıl sence? Ben de almayı düşünüyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2022
mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam bu klavyeyi güzel umutlarla almıştım. Hayal kırıklığına uğradım. Değişim yaparlarsa yapsınlar bakalım. Yapmazlarsa iade edip KB857l alacağım. Genişletmek için tıkla... Kanka biraz süre geçmiş ama nasıl sence? Ben de almayı düşünüyordum.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 15 Temmuz 2022 #12 sch0llay3n dedi: Kanka biraz süre geçmiş ama nasıl sence? Ben de almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Ben sattım. Uğraşmadım. Ama çınlama sesi benim hiç hoşuma gitmemişti. Arada basmamazlık yapıyordu. Garantiye gitti. Bir şey yok denmiş. İtopya'da iade almayınca sattın.
sch0llay3n dedi: Kanka biraz süre geçmiş ama nasıl sence? Ben de almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Ben sattım. Uğraşmadım. Ama çınlama sesi benim hiç hoşuma gitmemişti. Arada basmamazlık yapıyordu. Garantiye gitti. Bir şey yok denmiş. İtopya'da iade almayınca sattın.
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #13 sch0llay3n dedi: Kanka biraz süre geçmiş ama nasıl sence? Ben de almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Bütçe belirterek konu açarsanız yardımcı olacaklardır.
sch0llay3n dedi: Kanka biraz süre geçmiş ama nasıl sence? Ben de almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Bütçe belirterek konu açarsanız yardımcı olacaklardır.