E enesbatu555 Decapat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 16 Çözümler 1 24 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar bütçem 300 TL. Gamebooster H8 almayı düşünüyorum önerir misiniz? Başka tavsiyeniz varsa lütfen yazın. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2020
Arkadaşlar bütçem 300 TL. Gamebooster H8 almayı düşünüyorum önerir misiniz? Başka tavsiyeniz varsa lütfen yazın.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 24 Nisan 2020 #2 Dün Corsair HS35 indirimde 229tl idi. Ben de aldım bu akşam yine düşebilir belki.
E enesbatu555 Decapat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 16 Çözümler 1 24 Nisan 2020 #3 kirknewsted dedi: Dün Corsair HS35 indirimde 229tl idi. Ben de aldım bu akşam yine düşebilir belki. Genişletmek için tıkla... Senden ricam 1 hafta içerisinde memnun kalıp kalmadığını yazar mısın? Birde hangi siteden aldın link atar mısın
kirknewsted dedi: Dün Corsair HS35 indirimde 229tl idi. Ben de aldım bu akşam yine düşebilir belki. Genişletmek için tıkla... Senden ricam 1 hafta içerisinde memnun kalıp kalmadığını yazar mısın? Birde hangi siteden aldın link atar mısın
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 24 Nisan 2020 #4 enesbatu555 dedi: Senden ricam 1 hafta içerisinde memnun kalıp kalmadığını yazar mısın? Birde hangi siteden aldın link atar mısın Genişletmek için tıkla... İtopya'dan aldım incelemesini yapacağım gelince. Ama 1 hafta sonra yaparım bi' kullanayım artılarını eksilerini son durumunu paylaşacağım.
enesbatu555 dedi: Senden ricam 1 hafta içerisinde memnun kalıp kalmadığını yazar mısın? Birde hangi siteden aldın link atar mısın Genişletmek için tıkla... İtopya'dan aldım incelemesini yapacağım gelince. Ama 1 hafta sonra yaparım bi' kullanayım artılarını eksilerini son durumunu paylaşacağım.
ardacnk Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel 11900KF - EVGA RTX 3090Tİ - GİGABYTE Z590 AORUS MASTER - GSKILL TRIDENT Z 64GB RAM - GİGABYTE 2TB+PYN 2TB M2 SSD - 1000WATT ASUS ROG PSU Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #5 kirknewsted dedi: İtopya'dan aldım incelemesini yapacağım gelince. Ama 1 hafta sonra yaparım bi' kullanayım artılarını eksilerini son durumunu paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Dostum bende siparişini verdim kulaklığın acaba memnun musun söyler misin.
kirknewsted dedi: İtopya'dan aldım incelemesini yapacağım gelince. Ama 1 hafta sonra yaparım bi' kullanayım artılarını eksilerini son durumunu paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Dostum bende siparişini verdim kulaklığın acaba memnun musun söyler misin.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 16 Ekim 2020 #6 ardacnk dedi: Dostum bende siparişini verdim kulaklığın acaba memnun musun söyler misin. Genişletmek için tıkla... Gıcırtı yapıyor malzemesi. Cloud Alpha'ya geçtim sonra Arctis 5 ile takas ettim rahat olduğu icin.
ardacnk dedi: Dostum bende siparişini verdim kulaklığın acaba memnun musun söyler misin. Genişletmek için tıkla... Gıcırtı yapıyor malzemesi. Cloud Alpha'ya geçtim sonra Arctis 5 ile takas ettim rahat olduğu icin.