GameBooster PSU gerçekten kötü mü?

c4rtes

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

GameBooster GB-060b 550W RGB mesh panel USB 3.0 mid Tower kasa modelini kullanıyorum ve sistem almak için 9 yıldır bekleyen birisiyim.
Sistemi aldım, 2 aydır sorunsuz kullanıyorum fakat bugün bir elektrik kesintisi yaşadım ve bu kasanın PSU sunu araştırdığımda herkes çok kötü diyor.
Şu anda PC'de herhangi bir sorun yok fakat sürekli o yapılan yorumlar kafama takılıyor uyuyamıyorum, kötü durumdayım.
Gerçekten bu kasanın PSU'su hakkında bilgi sahibi olan birisi beni bir aydınlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı durumu bende yaşıyorum bende de Power Boost'un bir PSU'su var ama bende de sorunsuz çalışıyor şu an ses falan da yok bütçen olana kadar kullanabileceğin bir ürün dediğin gibi elektrik kesintisi yaşamışsın bir sorunda olmamış bütçeni toparlayana kadar bu PSU ile durabileceğini düşünüyorum

BST-ATX***A kodlu ise onun 600W'lik unitesini incelemistim, ic yapisi iyi sayilmaz. Incelemesi de olmadigi icin performansi muamma.

Butcen olusana kadar idarelik kullan, sonra degistirirsin.

Güzel bir sistemi iç yapısı belli olmayan bir PSU'ya emanet etmek riskli

Ben yerinde olsam para biriktirene kadar kullanırdım sonra elimdekini satıp bilindik bir marka alırdım en kısa sürede. O kadar beklemiş birisisin bir PSU yüzünden çöp olmasın sistemin.

Ben yerinde olsam para biriktirene kadar kullanırdım sonra elimdekini satıp bilindik bir marka alırdım en kısa sürede. O kadar beklemiş birisisin bir PSU yüzünden çöp olmasın sistemin.

Bende de var ama zorlamıyorum sistemi her oyunda V-Sync açık oynuyorum ve güç tüketimi konusunda az güç tüketiyor o yüzden idare edebiliyorum ama bende değiştireceğim.

Powerboost PSU varken Gpu kablosu yanmıştı bende, sonra ekran kartı soketine de zarar verdi soketleri değiştirdim başka bir şey demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…