Merhaba. Gecen gun ModArt Blue hazir sistem aldim ve sistemdeki kasa markasi hakkinda pek olumlu yorumlar yok. Simdilik ogrenci oldugum icin 4 5 bununla ay idare etsem bir sorun olur mu? 4 5 ay sonra FSP Thermaltake gibi markalardan bir PSU almayi dusunuyorum. Sizce bir sıkıntı çıkarır mı o surecte?
merhaba gecen gun modart red hazir sistem aldim ve sistemdeki kasa markasi hakkinda pek olumlu yorumlar yok simdilik ogrenci oldugum icin 4 5 bununla ay idare etsem bir sorun olurmu 4 5 ay sonra fsp thermaltake
Geçen sene elime Gamebooster'ın BST-ATX600A model ünitesi geçmişti, hakkında bilgi sahibi olmadığımız onlarca üniteden sadece biriydi ancak içi tekrar açıldı, fotoğraflar tekrar çekildi ve @Oreki'nin de desteğiyle bu ünitenin takkesi birkaç saatlik uğraş sonrasında düşürüldü. Kendisine de...
www.technopat.net
4-5 ay dayanır, onda sorun yok. PSU alacağınızda konu açmanızı öneririm.
Geçen sene elime Gamebooster'ın BST-ATX600A model ünitesi geçmişti, hakkında bilgi sahibi olmadığımız onlarca üniteden sadece biriydi ancak içi tekrar açıldı, fotoğraflar tekrar çekildi ve @Oreki'nin de desteğiyle bu ünitenin takkesi birkaç saatlik uğraş sonrasında düşürüldü. Kendisine de...
www.technopat.net
www.technopat.net