M Mustafaszr Centipat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #1 Kasayı aldım içindeki PSU'yla 5 ay idare edilir mi? GAMECASE Tropicano 6x120 mm Rainbow Fanlı Oyuncu Kasası + 550w 80+ Psu - 8307 Fiyatı, Yorumları - Trendyol GAMECASE Tropicano 6x120 mm Rainbow Fanlı Oyuncu Kasası + 550w 80+ Psu - 8307 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Kasayı aldım içindeki PSU'yla 5 ay idare edilir mi? GAMECASE Tropicano 6x120 mm Rainbow Fanlı Oyuncu Kasası + 550w 80+ Psu - 8307 Fiyatı, Yorumları - Trendyol GAMECASE Tropicano 6x120 mm Rainbow Fanlı Oyuncu Kasası + 550w 80+ Psu - 8307 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
B Brutlas Femtopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #2 Hayırlı olsun hocam. PSU'nun 5 ay idare edeceğini kimse garanti edemez ama 5 ay sonra daha iyi bir PSU ile değiştirirsen iyi olur.
Hayırlı olsun hocam. PSU'nun 5 ay idare edeceğini kimse garanti edemez ama 5 ay sonra daha iyi bir PSU ile değiştirirsen iyi olur.
M Mustafaszr Centipat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #3 Brutlas dedi: Hayırlı olsun hocam. PSU'nun 5 ay idare edeceğini kimse garanti edemez ama 5 ay sonra daha iyi bir PSU ile değiştirirsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Değiştireceğim zaten eski sistemdeki parçaları satıp bi süre idare etse yeter daha sistemi kurmadım bile Parçalar bekliyor Gerekirse kurmam :d
Brutlas dedi: Hayırlı olsun hocam. PSU'nun 5 ay idare edeceğini kimse garanti edemez ama 5 ay sonra daha iyi bir PSU ile değiştirirsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Değiştireceğim zaten eski sistemdeki parçaları satıp bi süre idare etse yeter daha sistemi kurmadım bile Parçalar bekliyor Gerekirse kurmam :d