Gamecom 388 vs Steelseries 200

Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu iki kulaklık arasında kaldım, Gamecom 388 modelini 90₺’ye, Steelseries 200 modelini ise 110₺’ye denk getirebiliyorum.
Kulaklıktan en büyük beklentim online oyunlarda (CS:GO, PUBG) iyi ses kasılabiliyor olması. Konforlu olması da önemli tabii, iki kulaklığı da deneme fırsatım olmadığı için bu konuda da fikir yürütemiyorum ancak Steelseries 200’ün kafa bandına sahip olması bana daha rahatmış havası verdi. Mikrofon olarak ortalama bir şey işimi görür o yüzden bu iki kulaklığı karşılaştırırken bunu göz önüne koymanıza gerek yok.

Sizce hangi kulaklık? Bir de sebebini kendinizce söyleyebilirseniz daha çok fikir sahibi olurum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
CM MH 320 ya da CM Ceres 300 alabilirsiniz. Gamepower ürünleri kullanırsanız, hiç verim alamazsınız. Kendi kendine bozulacak bir ürün. SS 200 ise fiyatını hak etmiyor. Konfor konusunda vasat kalmış bir model.

Cooler Master yapmış MH320 alabilirsiniz.

CM MH 320 ya da CM Ceres 300 alabilirsiniz. Gamepower ürünleri kullanırsanız, hiç verim alamazsınız. Kendi kendine bozulacak bir ürün. SS 200 ise fiyatını hak etmiyor. Konfor konusunda vasat kalmış bir model.

Ceres 300'ün görüntüsünden pek hoşlanmadım fakat MH320 modeli hem çok dayanıklı hem de konforlu havası verdi bana. İncelemelerde de gayet başarılı bir ürün olarak tanıtılmış ve yeni bir kulaklık. Konu başlığındaki iki kulaklıktan da daha iyi gibi geldi.

O kulaklıklardan biraz daha pahalıya gelecek benim için 170TL gibi bir fiyatı var fakat 50-60TL daha fazla vererek uzun süre ve memnun bir şekilde kullanmak daha cazip geldi. Başka bir öneriniz yoksa sanırım tercihimi bu üründen yana kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…