GameEkstra Corsair HS60 alınır mı?

Zunqa

Kilopat
Merhaba. Corsair HS60 almaya karar verdim. Fiyat araştırması yapıyordum. GameEkstra’da 389₺’ye buldum. Güvenilir midir? Daha önce bu siteden alışveriş yapanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Site güvenilir daha önce alışveriş yaptım ama ürün hakkımda fazla bilgim yok.

Ürün hakkında yorumlar olumlu bu fiyata daha iyisini bulamadım. Site de güvenilir ise sipariş veriyorum[emoji1360]

Ben 06/05/2019 Tarihinde bir alışveriş yaptım gittigidiyor.com aracılığı ile satıcı gameekstra satıcı mesajlarıma cevap vermedi ürünü de göndermedi göndermedi para tarafıma GittiGidiyor.com tarafından iade edildi tavsiye etmiyorum ben bir daha asla gameekstra mağazasından alışveriş yapmam

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190521-011737.png
    46,2 KB · Görüntüleme: 99
400 TL Fiyat bazında alabileceğiniz en iyi kulaklıklardan bir tanesidir HS60.
Site olarak evime şubesi yakın gidip gördüğüm ve siparişlerimde herhangi bir sorun yaşamadım.

Sıkıntıya denk gelmediğiniz sürece iyi firma. Yanlış ürün ve/veya yanlış adrese gönderebiliyorlar. Yanlış gönderilen ürün ellerine ulaşıp kontrol edilmeden yenisini de kargolamıyorlar Sorunsuz alışverişlerim de var tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…