GameEkstra Ekipman İçin Güvenilir Mi ?

Güvenilir Mi ?

• Güvenilir

Oy: 7 100,0%
  • Ekipman Güzel

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    7

Eren Ceyhan

Hectopat
Daha fazla  
Ben Steelseries Siberia 200 alacağım. Duygu KÖSEOĞLU adında ki bir youtuber abla, 300 bin küsür aboneyken gameekstra'dan Siberia 200 almış. Ben de oradan almayı düşünüyorum ama güvenilir mi ? Onu bilmiyorum. GameEkstra'dan bir alışveriş yapmış olan biri varsa yorum yapabilir mi lütfen ? Ayrıca Steelseries Siberia 200'de iyi bir oyuncu kulaklığı mı? Kullanan var mı ? Bahsede de bilirseniz gayet mutlu olurum. -Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Site güvenilir fakat kulaklık hakkında bilgim yok

Duygu'nun o kulaklıkla attığı videolar varsa onları izle.

Kulaklık kötü. Kablosu olsun mikrofonu olsun başarısız. Hyperx Cloud Core öneririm. İncelemesi imzamda mevcut. Oradan bilgi edinebilirsin.

Gameeksta ismini cok uzun zamandır duyuyorum ve takip ediyorum geçen ay ordan bir alış verişim oldu. Sipariş vermeden şikayetlere falan bakayım dedim bir sürü kötü şeyler de yazılmış ilk başta tedirgin olmuştum. Paketlemesi kötü bozuk ürün cıkıyor vs. her şeye rağmen genede ordan alış veriş yaptım ve çok da memnun kaldım. Paketleme kötü dedikleri yerin gönderdiği kargoyu açamadım bildiğin öyle bir sarmışlar ki adamlar zarar görmesi mümkün değil. Gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsin. Kulaklığa gelirsek kötü bir tercih olacaktır. Başka bir ürüne yönelmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…