win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 27 Kasım 2016 #21 78black dedi: Tavsiye etmem güvenilir büyük markalardan alışveriş yapın ileride arıza oludumu çok sıkıntı yaşanıyor ben 3 aydır uğraşıyorum vs vs... Genişletmek için tıkla... Gameekstra Türkiye'nin en büyük İnternet Cafe'sidir. Nasıl büyük yer olmuyor
78black dedi: Tavsiye etmem güvenilir büyük markalardan alışveriş yapın ileride arıza oludumu çok sıkıntı yaşanıyor ben 3 aydır uğraşıyorum vs vs... Genişletmek için tıkla... Gameekstra Türkiye'nin en büyük İnternet Cafe'sidir. Nasıl büyük yer olmuyor
Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2016 #22 Evet güvenilir.
KeremTK Kilopat Katılım 8 Temmuz 2015 Mesajlar 226 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2016 #23 Amazon.de üzerinden dil ayarlarını Türkçe olarak değiştirip daha sağlıklı ve kaliteli sipariş verebilirsiniz. Müşteri hizmetleri olarakta Türkçe destek veriyorlar.
Amazon.de üzerinden dil ayarlarını Türkçe olarak değiştirip daha sağlıklı ve kaliteli sipariş verebilirsiniz. Müşteri hizmetleri olarakta Türkçe destek veriyorlar.
Vural Aygen Hectopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 14 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2016 #24 Güvenilir