Gameekstra hazır bilgisayar alınır mı?

Flame

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba beyler ben bu cuma günü (ya da haftasonu) gameekstradan gidip bir bilgisayar almaya karar verdim.

Ürün bu:ASUS Bilgisayar i5 6500 / 8 Gb / 1 Tb / 120 GB SSD / 6gb 192bit Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Aynı ya da yakın fiyata daha iyisi var diyorsanız yazabilirsiniz görüşlere açığım 4000 TL'ye kadar bütçem var.

Not: ekstra 1 RAM daha alıcam buna aynısından.

Bir de monitör almak istiyorum 500 ₺ civarı, 60 Hz 1-3 ms (5 olsa da çok takıntılı değilim) ve 23 inç civarı bir monitör işimi görecektir diye umuyorum tabii ki 1080p olmalı.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem kötü değil fakat ben toplama da olsa hiçbir zaman hazır kasa almaktan yana değilim. Kendim bilgisayar parçalarını birleştirmeyi sevdiğim için bu işi her zaman kendim yapıp başkasının parayla yaptığı montaj işine de para vermem. Zevk almam da cabası.
Siz yine de bunu almak ve 8 GB RAM eklemek istiyorsanız adamlar sayfanın alt kısmında bir iletişim adresi vermiş. Bu adresten onlara ulaşıp RAM'i de en baştan 16 GB olarak alabilirsiniz. Bu şekilde yeni alacağınız RAM ile eskisinin uyumsuzluğu gibi bir durum söz konusu olmaz.

Bugün gidicem gameekstra'ya dediğin gibi yapıcam ben de başka arkadaşların fikri varsa duymak isterim monitör dahil 5bin tl ye bir sistem toplamak istiyorum.

Teknobiyotikten aynı sistemi toplamaya çalıştım, neredeyse aynı fiyat çıktı. Parçaları farklı sitelerden toplarsanız daha ucuza getirebilirsiniz ama ben montajla uğraşmak istemiyorum derseniz bu da alınabilir.
Monitör olarak da bunu öneririm, 23.6 inç ve 1ms tepki süresine sahip.
ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör

Hocam İşlemci o fiyata alacağın farkı göstermek içindi. İ5 6500 ile 4500 TL'ye iniyor fiyat. Bu sistemde FreeSync özelliğide var eğer paranız G-Sync monitöre yetmiyorsa GTX1060 almanıza gerek yok.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    24,1 KB · Görüntüleme: 128
Fiyat yaklaşık olarak aynı çıktı ama benim topladığım sistemde SSD daha iyi, kasa daha iyi.

eğer paranız G-Sync monitöre yetmiyorsa GTX1060 almanıza gerek yok.
1070-1080 almayacaksanız Nvidia almanıza gerek yok hatta @ElementZ'in önerdiği sistemde bellekleri 2133 MHZ bir modelle, SSD'yi Samsung 750-850 Evo ile değiştirirseniz daha iyi olur. İşlemciyi de 6500-6600 yaparak fiyatı daha aşağıya çekebilirsiniz.

Arkadaşlar mesajları şimdi gördüm hepinize teşekkürler fakat belirttiğim sistemi cuma günü sipariş ettim, testleri bitmiş kargoya verilmiş bugün öğlen elimde olucak. Resim atarım isteyen varsa usulünü bilmiyorum ama konh kilitlenmesi gerekiyorsa kilitlenebilir.

Düzenlendi:
Yanlış okumam sonucu bir hata olmuş . Sistem hayırlı olsun. RAM'i 16GB yapmanı öneririm. İyi günler, iyi forumlar.

Gameekstra gayet güvenilirdir. İmzamdaki klavye ve kulaklığı ordan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…