GameEkstra'da indirimler başladı!

GameEkstra'da bazı ürünlerde güzel indirimler mevcut farkettiklerimi buraya bırakıyorum.
Gözüme çarpan ürünler bunlar, sizin de gözünüze çarpan iyi indirimler olursa belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
HyperX Alloy Fps Pro klavye sağ tarafındaki tuş takım sayısı veya en azından türkçe tuş dizilimi olsaymış iyiymiş.

Bu arada GameEkstra'da GamePower Warlock mekanık kırmızı anahtarlı klavye indirime girmiş. Mekanik klavye arayan varsa bence kaçırmasın gayet güzel klavye bizzat kullanıyorum.

Bu arada GameEkstra'da GamePower Warlock mekanik kırmızı anahtarlı klavye indirime girmiş. Mekanik klavye arayan varsa bence kaçırmasın gayet güzel klavye bizzat kullanıyorum.
Corsair K55 200 TL’yken malzeme kalitesi kötü sözde mekanik bir klavye o fiyata alınmaz. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

Corsair K55 200 TL’yken malzeme kalitesi kötü sözde mekanik bir klavye o fiyata alınmaz. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
Corsair k55- k70 lux zamanında kullandım. Neyin iyi olduğunu kullandığım süre zarfında tecrübe ettim. Malzeme kalitesi olayı çok abartılıyor. Kullanmadığınız ürüne neden olumsuz yorum yapıyorsunuz. Corsair k55 verilecek paraya her türlü mekanik klavye almayı tavsiye ederim. Piyasada bir çok ekipman elimden geçti çoğu ürün parasını hakketmiyor. En azından bizim ülkedeki dolar kuru yüzünden söylüyorum. Benim gibi 4-5 tuşa aynı anda combo üzerine oyun oynuyorsanız. Yarı mekanik denilen klavyeden uzak durulması gerek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı