M Mehmettt8888 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2017 #1 Bu yaz 5 bin TL'lik PC alacağım, magazasına gideceğim ama sizce güvenilir mi ?
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2017 #2 Güvenilir bir mağaza.
S Secmetia Hectopat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #3 Mağazaları evime yakın, ara sıra alışverişimi yaparım ordan, güvenilir bir mağazadır için rahat olsun.
Mağazaları evime yakın, ara sıra alışverişimi yaparım ordan, güvenilir bir mağazadır için rahat olsun.
Völf Megapat Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makina Mühendisi 3 Haziran 2017 #4 Sıkıntı olmaz. Çok ucuz değiller zaten. Güvenilmez bir tarafı yok. Mağazadan alırsın, ben gittim dolaştım bir çok kez. Gayet başarılılar. İçin rahat olsun.
Sıkıntı olmaz. Çok ucuz değiller zaten. Güvenilmez bir tarafı yok. Mağazadan alırsın, ben gittim dolaştım bir çok kez. Gayet başarılılar. İçin rahat olsun.