Ben anakart ve ekran kartından dolayı tavsiye edemeyeceğim. GTX 1060'ın 6GB olanını, en azından b150m bir anakart ve 240 gb ssd ile yaklaşık 3300-3400 TL civarına toplayabilirsiniz.
Ben anakart ve ekran kartından dolayı tavsiye edemeyeceğim. GTX 1060'ın 6GB olanını, en azından b150m bir anakart ve 240 gb ssd ile yaklaşık 3300-3400 TL civarına toplayabilirsiniz.
RX 480 ve GTX 1060 arasında 5-10 fps farkı var. RX 480 ''dandik'' bir kart değil. Fiyatına göre GTX 1060'tan çok daha iyi. Ayrıca ileri zamanlarda RX 480 için daha iyi olacağı öngörülüyor.
Bana kalırsa RX 480 almalısın. Yanına 75HZ Freesync monitör alırsın.
Gameekstra sistemleri yerine Sinerji Bilgisayar sitesinden hazır sistem bakabilirsin daha tecrübeliler. Gameekstra ekran kartını yüksek tutarak göz boyuyor anakartı vesaire düşük tutuyor.
Bazooka veya Gaming Pro tavsiye edebilirim. İkiside hemen hemen aynı fiyatta. Hatta sinerji'de aynı fiyattalar. İkiside çok iyi kartlar. Bazooka daha çok tercih ediliyor. Gaming Pro'da çok iyi. İkisinden birini alabilirsin. O ondan güzel, o da ondan.
Bu arada GTX 1060 alma konusunda ısrarcı mısın? GTX 1060 alırsan G-Sync monitörde alman gerekir. Daha güzel bir görüntü için. G-Sync monitörler çok pahalı. RX 480 tercih edersen Freesync monitörler uygun fiyatlı. Her türlü RX 480 ile daha karlı olursun.