Merhaba dostlar. Gamefix'te bir paket buldum. İçinde MB Bannerlord, Elden Ring ve CK3 var. Ve 120 liraymış. Bu kadar ucuz olması pek güven vermedi açıkçası. Bilgilendirmeler vermişler hepsini okudum ama bu verdikleri Steam hesabı tamamen bizim mi oluyor falan birçok soru var aklımda. Gamefix güvenli mi arkadaşlar, parayı versem dolandırılmış olur muyum?
Merhaba dostlar. Gamefix'te bir paket buldum. İçinde MB Bannerlord, Elden Ring ve CK3 var. Ve 120 liraymış. Bu kadar ucuz olması pek güven vermedi açıkçası. Bilgilendirmeler vermişler hepsini okudum ama bu verdikleri Steam hesabı tamamen bizim mi oluyor falan birçok soru var aklımda. Gamefix güvenli mi arkadaşlar, parayı versem dolandırılmış olur muyum?
Bu siteyi degil fakat baska bu tarz is yapan siteyi kullaniyorum. 2 sene once aldigim oyunun gecen sifresini istedim hemen verdiler. Girip oynuyorum suan.
Bu siteyi degil fakat baska bu tarz is yapan siteyi kullaniyorum. 2 sene once aldigim oyunun gecen sifresini istedim hemen verdiler. Girip oynuyorum suan.
Ben güvenli bulamadığım için kullanmadım reis. Muhtemelen hesabı sana verirler ama başkaları da kullanıyordur haberin olsun. Başkalarına vermiyoruz diyorlar ama vermiyorlarsa neden online oynamana izin vermezler bi düşün bakalım.
Siteden bayağı bir alışveriş yaptım ve cidden aşırı güzel. Hiçbir sıkıntısı yok Ghost of Tsushima bitirdim God of War: Ragnarok aldım oynuyorum Assassin Creed Mirage alacağım kesinlikle öneririm WhatsApp'tan ulaşın 10 dk içerisinde hesap elinizde ayrıca yorum yapana hediye hesap bile veriliyor çok iyi.