E EmreKskn1 Centipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 42 3 Mart 2022 #1 Gameflip üzerinden birkaç item satmayı düşünüyorum. Papara ile kayıt olup işlemi gerçekleştireceğim bir sorun çıkar mı ya da site güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2022
Gameflip üzerinden birkaç item satmayı düşünüyorum. Papara ile kayıt olup işlemi gerçekleştireceğim bir sorun çıkar mı ya da site güvenilir mi?
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 647 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2022 #2 EmreKskn1 dedi: Gameflip üzerinden birkaç item satmayı düşünüyorum. Papara ile kayıt olup işlemi gerçekleştireceğim bir sorun çıkar mı ya da site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ucuz item al (örn. 1 liralık item.) Alabilirsen güvenlidir.
EmreKskn1 dedi: Gameflip üzerinden birkaç item satmayı düşünüyorum. Papara ile kayıt olup işlemi gerçekleştireceğim bir sorun çıkar mı ya da site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ucuz item al (örn. 1 liralık item.) Alabilirsen güvenlidir.