Merhabalar, yeni sistem kurdum. Birbirinden farklı 4 adet fanım var, kontrolcü de aldım ancak hızlarına düzgün şekilde müdahale edemiyorum. Daha önceki sistemimde 4'lü RGB fan vardı ve kumanda ile kontrolcüyü yönetebiliyordum. Hem parlaklık, hem efektler hem de benim için en önemli kısım olan dönüş hızı ayarına müdahale edebiliyordum.
Şimdi maceraya girip, 3-4 tane 150-200₺ fiyatları bulunan performans fanları alıp, bir şekilde 4pin kontrolcüme bağlayıp yine bir şekilde hızlarını ayarlayabilirim ancak biraz uğraştırıcı geliyor şu an için. Aşağıya linkini bırakacağım ürünü kullanan varsa öneren varsa yorumlarını bekliyorum. Bugün sipariş verme niyetindeyim. Hava akışı çok vasat olacağını sanmıyorum, hızı da kontrol edilebiliyor anladığım kadarıyla.
Gameforce 4In1 Kumandalı Rgb Fan 4Lü Set 4X120Mm Kasa Fanı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bende aynı sorunun cevabını aradım ama bulamadım ürün yorumlarına bakılırsa gayet iyi, güzel ve performanslı bir fana benziyor bende şimdi sipariş vericem pişman olacağımı sanmıyorum f/p ürünü gibi gözüküyor.
Bende aynı sorunun cevabını aradım ama bulamadım ürün yorumlarına bakılırsa gayet iyi, güzel ve performanslı bir fana benziyor bende şimdi sipariş vericem pişman olacağımı sanmıyorum f/p ürünü gibi gözüküyor.