Torkoviski4 Decapat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #1 Gameforce cold oyuncu kasası alınır mı arkadaşlar? Size Trendyol linkini de bırakayım: GAMEFORCE Cold 4x120mm Rainbow Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol GAMEFORCE Cold 4x120mm Rainbow Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
Gameforce cold oyuncu kasası alınır mı arkadaşlar? Size Trendyol linkini de bırakayım: GAMEFORCE Cold 4x120mm Rainbow Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol GAMEFORCE Cold 4x120mm Rainbow Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Kismebaby Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 615 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ŞANLIURFA Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #2 Mesh ve bolca fan yuvası bulunması iyi ama malzeme kalitesi kötüdür tabi fiyatı göz önünde bulundurursak iyi denebilir.
Mesh ve bolca fan yuvası bulunması iyi ama malzeme kalitesi kötüdür tabi fiyatı göz önünde bulundurursak iyi denebilir.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.808 Çözümler 11 11 Mart 2022 #3 Bu kasayı alın geçin. https://www.hepsiburada.com/dark-diamond-pro-4x12cm-frgb-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchdiamondpro-p-HBV00000PSVX0?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.85.2
Bu kasayı alın geçin. https://www.hepsiburada.com/dark-diamond-pro-4x12cm-frgb-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchdiamondpro-p-HBV00000PSVX0?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.85.2
hasan1992199 Megapat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #4 ben aldım hdd takma yeri ve psu kaploları problemli hdd takma aparatı yok kablolar sıgmıyor sıgsada hafif bombe var yan kapakta ayrıca kargodan gelirken baya ince malzeme olmasından dolayı hasar alıyor power yuvası baya eğimişti
ben aldım hdd takma yeri ve psu kaploları problemli hdd takma aparatı yok kablolar sıgmıyor sıgsada hafif bombe var yan kapakta ayrıca kargodan gelirken baya ince malzeme olmasından dolayı hasar alıyor power yuvası baya eğimişti