ArdaBey7788 Centipat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 Gameforce GF500 500W 80+ Bronz Sertifikalı PSU kaliteli bir marka mıdır? (Arkadaşım sordu)
Barışınız Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 2 Çözümler 42 Yer Vilnius, Lithuania Daha fazla Sistem Özellikleri - Macbook Air M3 15" (2024) - TUF GAMING B650-PLUS WIFI MotherBoard - GIGABYTE Geforce RTX 4070, - Ryzen 7 7700, - Corsair Vengeance 32GB 6600Mhz RAM, - TUF 750W PSU 80+ Gold, - SteelSeries Apex Pro Keyboard, - Steel Series Aerox 5 Mouse, - AOC CQ27G2 27" and AOC 24G2SP 24" Monitor, - DeepCool LE520 Liquid Cooler, Cinsiyet Erkek Meslek AI Researcher at Outlier.ai 18 Aralık 2021 #2 80 plus bronze sertifikası var bence alınabilir.
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #3 Bu tür ürünlerden "kalite" beklenmez.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #4 Alınmaz. PSU konusunda gerekirse bütçeden ödün verip kaliteli bir şey almak gerek. Yoksa sisteminizden olursunuz.
Alınmaz. PSU konusunda gerekirse bütçeden ödün verip kaliteli bir şey almak gerek. Yoksa sisteminizden olursunuz.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.588 Makaleler 6 Çözümler 545 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 18 Aralık 2021 #5 Daha önce hiç duymadığım bir marka
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #6 Xantern dedi: Daha önce hiç duymadığım bir marka Genişletmek için tıkla... Adını Google'da arattığınızda bile "bunu mu sordun?" diyerek aşağıdaki siteyi sunuyor. Gameforge.com Gameforge, sevilen kitlesel çok oyunculu çevrimiçi ve tarayıcı tabanlı oyunların lider yayıncılarından biridir. gameforge.com
Xantern dedi: Daha önce hiç duymadığım bir marka Genişletmek için tıkla... Adını Google'da arattığınızda bile "bunu mu sordun?" diyerek aşağıdaki siteyi sunuyor. Gameforge.com Gameforge, sevilen kitlesel çok oyunculu çevrimiçi ve tarayıcı tabanlı oyunların lider yayıncılarından biridir. gameforge.com
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #7 İsmini Duckduckgo'da ABD üzerinden aratınca sadece türk e-ticaret siteleri çıkıyor. O kadar kalitesiz.
İsmini Duckduckgo'da ABD üzerinden aratınca sadece türk e-ticaret siteleri çıkıyor. O kadar kalitesiz.
ArdaBey7788 Centipat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #8 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: İsmini DuckDuckGo'da ABD üzerinden aratınca sadece Türk e-ticaret siteleri çıkıyor. O kadar kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler arkadaşıma yorumlarınızı ilettim ilginiz için teşekkürler. Uchiha Shisui dedi: Adını Google'da arattığınızda bile "bunu mu sordun?" diyerek aşağıdaki siteyi sunuyor. Gameforge.com Gameforge, sevilen kitlesel çok oyunculu çevrimiçi ve tarayıcı tabanlı oyunların lider yayıncılarından biridir. gameforge.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bir marka daha soracaktım birazcık konu dışı olacak ama bu üründe kaliteli midir? Son düzenleme: 18 Aralık 2021
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: İsmini DuckDuckGo'da ABD üzerinden aratınca sadece Türk e-ticaret siteleri çıkıyor. O kadar kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler arkadaşıma yorumlarınızı ilettim ilginiz için teşekkürler. Uchiha Shisui dedi: Adını Google'da arattığınızda bile "bunu mu sordun?" diyerek aşağıdaki siteyi sunuyor. Gameforge.com Gameforge, sevilen kitlesel çok oyunculu çevrimiçi ve tarayıcı tabanlı oyunların lider yayıncılarından biridir. gameforge.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bir marka daha soracaktım birazcık konu dışı olacak ama bu üründe kaliteli midir?
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #9 ArdaBey7788 dedi: Anladım teşekkürler arkadaşıma yorumlarınızı ilettim ilginiz için teşekkürler. Teşekkür ederim bir marka daha soracaktım birazcık konu dışı olacak ama bu üründe kaliteli midir? Genişletmek için tıkla... Daha "alınabilir" diyebiliriz ama daha çok düşük bütçeli, APU sistemler için önerilir. Hoş, bence sistem fark etmeksizin iyi bir güç kaynağı edinmek lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2021
ArdaBey7788 dedi: Anladım teşekkürler arkadaşıma yorumlarınızı ilettim ilginiz için teşekkürler. Teşekkür ederim bir marka daha soracaktım birazcık konu dışı olacak ama bu üründe kaliteli midir? Genişletmek için tıkla... Daha "alınabilir" diyebiliriz ama daha çok düşük bütçeli, APU sistemler için önerilir. Hoş, bence sistem fark etmeksizin iyi bir güç kaynağı edinmek lazım.