Gameforce işlemci soğutucu önerisi

HD06

Kilopat
Merhaba,
Gameforce Copper 2 bu işlemci soğutucusunu henüz aldım fakat performansı tatmin etmedi. Bu model yerine yine aynı markanın Gameforce Copper 4 modelini gördüm. 4 bakır borusu olması ve fan yönleri bakımından diğer modele göre çok bir değişkenlik gösterir mi, daha performanslı olur mu? Veya yine bu ürün fiyat bandında performans açısından hangi soğutucuları önerirsiniz?

Son düzenleme:
Paylaştığın Copper 4 modeli 90mm fanlara sahip. Yani biraz küçük ve yükte ses yapması kuvvetle muhtemel. Alternatiflere yönelmeni tavsiye ederim. 120mm fanlı modeller daha iyi olacaktır. Sesli fana sahip olsa da fanını kolayca değiştirme şansın olur en azından.

Hocam bu soğutucuyu alın bilindik marka olsun;
Gameforce'u daha önce hiç duymadım ve fotoğrardan görüldüğü kadarıyla kaliteli bir soğutucu değil bence hiçbir modelinin performansı tatmin etmez.
Alternetif olarak bu ürünede bakabilirsiniz;

Son düzenleme:
Hocam önerdikleriniz güzel duruyor fakat bütçem yetmiyor malesef. https://www.hepsiburada.com/snowman...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.45.1
Bu ürünü buldum, fan boyutları gameforce'la aynı ama ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…